Menu

Προτάσεις < back to home

Προτάσεις

Δείτε ιδέες για ένα φιλοπεριβαντολλογικό κτίριο ή σπίτι, μέσα ή έξω από τη πόλη, που εκμεταλλεύεται τα φυσικά στοιχεία και σας αποδίδει υγεία και κέρδος κάθε μέρα

Οι προτάσεις αποτελούν το πρώτο βήμα για να κατανοήσετε το πως θα είναι ο νέος χώρος και ποια τα οφέλη του.

Αν θέλετε να πουλήσετε, η 3D ιδέα διαμόρφωσης, σας αυξάνει τη τιμή και τη ταχύτητα πώλησης.

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, Βάρκιζα

Ανακαίνιση διαμερισμάτων για δημιουργία καλοκαιρινών ενοικιαζόμενων κατοικιών. Η δυσκολία του μακρόστενου σχήματος αντιμετωπίστηκε με έξυπνη χωροθέτηση της κουζίνας και παράλληλη προώθηση του φυσικού φωτός βαθιά στο διαμέρισμα.

Ενοικιαζόμενο δωμάτιο, Σαντορίνη

Ανακαίνιση με διακόσμηση δωματίων ενοικίασης. Σχεδιάστηκε ακολουθώντας το κυκλαδίτικο στύλ, ενώ ενσωματώθηκε στη μορφολογία εδάφους σαν ένας όγκος. Το υπνοδωμάτιο μεταφέρθηκε επάνω για να απολαμβάνει πανοραμική θέα σε όλη τη Χώρα. Επιλε΄χτηκαν λεπτεπίλεπτα διακοσμητικά στοιχεία που να μην αλλοιώνουν το βασικό στυλ.

Εξοχική κατοικία, Ανάβυσσος

Πρόταση κατασκευής κατοικίας στην Ανάβυσσο. Σχεδιάστηκε μοτίβο παραλληλογράμμων που δημιουργεί παιχνίδι με τις σκιές αλλά συνάμα να περνάει όσο φως χρειάζεται μελετημένο με ecotech. Αντί να επιλεγεί η οριζόντια δόμηση, ακολουθήθηκε το ανάπτυγμα της μεζονέτας για καλύτερη θέα, ήλιο, αλληλεπίδραση καθιστικού με εξώστη ορόφου.

Αποκατάσταση κτιρίου, Μοσχάτο

Αποκατάσταση και ανακαίνιση εγκαταλελειμένου κτίρίου μετα-μοντερνισμού. Στόχος ήταν να φρεσκαριστεί, να προσαρμαστεί στη μοντέρνα σχεδίαση χωρίς να χάσει το αρχικό του στυλ. Προτιμήθηκε η διαρρύθμιση μεζονέτας με αλλελιλεπίδραση μεταξύ των χώρων, δυείσδηση του φωτισμού βαθιά στο κτίριο, διακόσμηση κύρους και εποχής ταυτόχρονα.

Κατοικίες, Λευκάδα

κατασκευή δυο υπόγειων κατοικιών με έμφαση στη διάχυση του φωτισμού. Επίσης δόθηκε προσοχή στην τέλεια εκμετάλλευση του χώρου. Το καθένα απέκτησε τη δική του χρωματική ταυτότητα.

Πράσινη Ταράτσα, Αθήνα

Μετατροπή ταράτσας σε ένα μικρό αλσύλιο ελεύθερου χρόνου. Δέντρα, νερό, βότσαλα, καθιστικά, ξύλο, συνθέτουν ένα περιβάλλον ξεκούρασης για τους μεγάλους, παιδότοπου για τα παιδιά, οξυγόνου ενάντια στο καυσαέριο, δροσισμού το καλοκαίρι και ομορφιάς.

Botanic Park, Leicester

Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων και ανακατασκευή αχρησιμοποίητης γέφυρας σιδηροδρόμων για δημιουργία πράσινου θεματικού πάρκου ''Εκθεσης Βοτανικών φυτών και λουλουδιών''.  Η γέφυρα στολίζεται με γυάλινα φύλλα δέντρων, η κεντρική σκάλα σε σχήμα γύρης λουλουδιού. Κάτω, ο χώρος μες στα φυτά, τα δέντρα, παρέχει ένα ευχάριστο περίπατο στους πολίτες. Οι ανεμογεννήτριες παράλληλα στο ποτάμι προμηθεύουν ενέργεια το πάρκο

Δείτε περισσότερα:

Theatre Studios, Leicester

Πρόταση κατασκευής βιοκλιματικού Κινηματοθέατρου στα περίχωρα της πόλης, δυναμικότητας 300 θέσεων, με παρασκήνια, studio booth, γραφείο συσκέψεων, καφέ, αίθουσα αναμονής και εκδηλώσεων. Το κτίριο έχει ειδικό σχεδιασμό φυσικού αερισμού, ελεγχόμενης διείσδυσης ηλιακού φωτός, φωτοβολταϊκά στην οροφή.

Μεμονωμένοι χώροι

Δείγματα μεμονωμένων χώρων.

preloader